Muiden ihmisten kautta ihminen peilaa itseään, ympäristöltään saamansa palautteen kautta ihminen oppii itsestään.
 
Mitä on Aika? Kuinka nopeasti aika todella kulkee? Voiko aikaa olla ilman elämää tai voiko elämää olla ilman aikaa? Onko täydellisessä tyhjyydessä olemassa aikaa? Voidaanko aitoa aikaa oikeasti mitata? Ajan eteneminen on kaikille yksilöllistä, kaikilla on oma aikansa.
 
Kuinka eri eläinlajeja sekä elämänmuotoja voidaan arvottaa keskenään, mikä on mitäkin arvokkaampi? Onko tärkein arvotuskriteeri älykkyys, korkein tietoisuus sekä olennon muutosvoima ympäristöönsä vai millä tavoin erilaisia eläviä olentoja voidaan arvottaa keskenään?
 
Suurin haaveeni on olisi päästä toisten ihmisten pään sisään edes kuuntelemaan heidän tietoisuuttaan sekä ajatusmaailmaansa!
 
Ihminen on erittäin kehittynyt, nerokas sekä älykäs eläin…
 
Ihmiset eivät tiedä sitä kaikkea, mitä maailmalla on heille tarjottavana…
 
Hetki hetkeltä on elämä elettävä…
 
Kaikki vaikutta kaikkeen ja kaikilla teoilla on seurauksensa. Kaikista teoistaan on kannettava vastuu, tavalla tai toisella…
 
Oma mieleni sekä oma kehoni kuuluvat yhteen, henkisyyteni sekä fyysisyyteni ovat yksi ja sama. Muiden ihmisten ajatukset sekä ympäristön aivopesu vain sekoittavat tätä luonnollista ykseyttä sekä yhteyttä.
 
Ihmisen täytyy tiedostaa sekä käsitellä kaikki mieltänsä painavat asiat sekä ongelmat, muuten ne vain palaavat mieleemme aina uudelleen ja uudelleen eivätkä jätä meitä rauhaan. Vain käsittelemällä ne ihminen voi lisätä omaa itsetuntemustaan sekä kasvaa ihmisenä.
 
Elämän ihanuus ja julmuus on siinä tiedossa, että emme tiedä milloin elämämme päättyy sekä kuolemme ja joudumme luopumaan elämästämme.
 
Todellinen unelmani elämässäni on nähdä maailmaa sekä laajentaa maailmankatsomustani.
 
Olen joka hetki lähempänä kuolemaani… Mitä teen lopulla ajallani?
 
Vain se on tärkeintä mihin ihminen oman aikansa käyttää!
 
 Liika suunnitteleminen tekee elämästä vain vaikeaa ja lopulta mahdotonta toteuttaa.
 
Jokaisessa meissä asuu korkeampi henki.
 
Pyri elämään järkevällä tavalla kuin viimeistä päivääsi.
 
Jokaisen täytyy kohdata itsensä sekä aito sisimpänsä, ennemmin tai myöhemmin…
 
Omasta itsestään sekä sisältään on kaikkien löydettävä omat vastauksensa oman elämänsä kysymyksiin…
 
Olen ensin mukava ja yhteistyöhaluinen muita ihmisiä kohtaan, mutta jos he kohtelevat sinua yhteistyöhaluttomasti sekä julmasti, niin kohtele heitä samalla tavalla takaisin.
 
Mikään muu ei ole varmaa eikä olemassa kuin vain tämä hetki.
 
Elämä, kohtalo tai sattuma päättää elämäni lopullisen kohtalon sekä suunnan, oma tehtäväni on vain pitää itseni hengissä mahdollisimman kauan.
 
Oma onnellisuudentilamme on pääosin kiinni täysin omasta itsestämme sekä suhtautumisestamme elämää kohtaan. Jos haluat olla onnellinen, pystyt olemaan onnellinen…
 
Jos elämä täällä on tällaista, ei se tarkoita että elämä kaikkialla olisi tällaista. Jos ihmiset täällä ovat tämänlaisia, ei se tarkoita että ihmiset kaikkialla olisivat tämänlaisia. Jos täällä toimitaan tällä tavalla, ei se tarkoita että kaikkialla toimittaisiin tällä tavalla. Pyri etsimään maailmasta paikka, jossa on itselläsi hyvä olla… Elämän rikkaus on sen monimuotoisuus sekä erilaisuus.